arta
Șocul de artă contemporană
October 13, 2017
murale
La Estorick de Colectare la redescoperirea celor Săraci Arta
October 19, 2017
Show all

Note pe marginea unei vizite la ArteFiera

artefiera

ArteFiera s-a născut ca un loc de expoziție și vânzarea de opere de artă – sau, cel puțin, de obiectele lor fiind aici va fi astfel – dar, în același timp, directorul artistic Angela Vettese a dorit ca evenimentul a fost “scaunul de propunere și de reflecție pe teme și limbi de presare actualitatea” legitim, o reflecție asupra artei și recepția acestuia.

artefiera

În 2015, vânzările de ArteFiera a ajuns aproape la o altitudine de 30 de milioane de euro, iar anul trecut, vizitatorii au fost 58mila; în 2016, Sotheby ‘ s a vândut la Femme Assise Picasso de aproape 67 milioane dolari, iar Danae de Orazio Gentileschi pentru 30; acum doi ani Luvru a găzduit peste 8 milioane de vizitatori și Muzeul Britanic este de aproape 7. Arta are o poziție centrală în societatea noastră, dar cum această poziție s-a schimbat în comparație cu vârsta de Raphael?

Sculpturi Moderne

sculpturi

Astăzi suntem înconjurați de expoziții, cărți de istoria artei invada biblioteci și pe marii artiști sunt făcute pentru filme sau emisiuni tv. ArteFiera arată cum este aproape pe cale de disparitie sânge de cei care, în fața unui rezumat de muncă, le-au batjocorit ca produsul dintre un om incapabil de a desena.
Balzac în nuvela capodopera necunoscută spune povestea de pictura de Frenhofer, în vârstă de patron, care a promis să Pourbus și allievoPoussin să picteze un portret de o femeie în imposibilitatea de a distinge în comparație cu un trup din carne și oase. Atunci când vă decideți să dezvălui locul de muncă, Poussin și Pourbus ești în fața unui indistricabile amestec de linii, forme și culori, cu excepția unui colț de pânză, în care a fost scris și un picior care definesc “în viață”. Omar Calabrese, în comentând această poveste, a concluzionat că “adevărul absolut coincide cu absolutul artificiu” [pictură mașină, p. 34] prin furnizarea unui punct de plecare pentru o scurtă reflecție asupra artei abstracte. Imaginați-vă că o imagine este ca un teatru de păpuși; arta pe care o numim iconic, care în linii mari, de până la Kandinsky, expoziția spectacol, abstract, firele care-l anima. Acesta poate fi că vin la suprafața structurii de reprezentare dilueaza puterea de artă, care, după cum arată David Freedberg, este în mare măsură legată de posibilitatea ca obiect reprezentat poate fi identificat ca o formă care ar putea veni la viață.

Pictura abstracta, renunțarea la minciună, încearcă să ofere nu iluzia de real, dar ei forme pure și imediată, și acest lucru, după cum sa menționat de către Edgar Wind, foarte aproape de muzică. În consecință, doar ca muzicianul poate cânta la un instrument dezacordat și auzi încă dreptul de note, astfel încât artistul va primi obiect real de obiect imaginat [de Artă și anarhie, p. 164, nota 53]. Dar privitorul va fi capabil?

Ea a fost mult timp a spus, și poate că a spus tot, că identificarea subiectului unei opere de artă este inutil de a lui bucurie estetică, sau care.

 

Raționamentul a fost legat de arta din trecut, dar cred că este de a evalua în referire la rezultatele din prezent și trebuie să ne întrebăm, ca non-definability a subiectului de un lucru poate afecta judecata estetică. Absența imaginii nu implică absența sensului, dar implică în mod necesar o reacție diferită.

Imagini Abstracte

În venețiană Zardino de Oratione (1453), practică meditativă este legată de crearea de imagini mentale pentru a actualiza’ istoria sacră și face ” viu ” pentru credincioși în rugăciune. Posibile exemple sunt numeroase, și, în orice caz, este impresionant puterea care a fost recunoscut la imagini, constructive și distructive, este că acestea au fost de a fi lăudat și a avut loc în ceea ce privește mare, ambele au fost disprețuit până la iconoclasm, care este cealaltă față a iubirii pentru artă și imagini.

abstracte

Cred că este incontestabil faptul că, în prezent, de imagini și de opere de artă nu ne fac cel mai mult acest efect și de largă difuzare de arta de a fi o consecință a noastră atitudine nonșalantă, și nu invers. În paralel, arta, în ciuda prezenței masive, a devenit un element secundar al vieții noastre, în cazul în care imaginile sunt un fel de zgomot constant, chiar dacă decibeli sunt prea mari pentru a fi capabil să simți ceva. Cel mai de artă este produsă pentru sine sau pentru piață, și evidentă consecință este pierderea puterii sale. Părinții noștri au considerat că nu-artă, ceea ce a fost sursa de scandal, și am tradus în artă, anestetizzandone vigoare.
“Genunchii nu îndoiți mai mult”.

Comments are closed.